Úpravy na webu a fóru
Na webu i fóru byla přidána podpora multijazyčnosti, bude tedy možné postupně přeložit nejdůležitější součásti webu do angličtiny. Registrace serveru na dalších seznamech serverů přilákali několik nových hráčů ze zahraničí, tak ať se nezaleknou češtiny :-P
Dále byl na webu i fóru přidán https certifikát, takže je možno připojit se šifrovaně - v adresním řádku nahoře se vám poté objeví zelený zámeček - zabezpečené připojení.
Dále byl na webu i fóru přidán https certifikát, takže je možno připojit se šifrovaně - v adresním řádku nahoře se vám poté objeví zelený zámeček - zabezpečené připojení.

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.
Komentáře
Permanentně zelené to mám jen na "forum.rebelgames.net"
Jo a v En verzi nefunguje banlist 404
Liška s tím nemá problém. Toto už mě začíná štvát.. furt přehazovat prohlížeče.. Jednu dobu je google v pohodě a FF má problémy, a o rok později je to naopak.
Doslovně: You connection to forum.rebelgames.net is encrypted using a modern cipher suite. Futher, this page includes other resource which are not secure. These resources can be viewed by others while in transmit, and can be modified by an atacker to change the look of the page.
Jinak ta šedá barva tam byla v průběhu testování, kdy jsme zkoušeli, která by tam mohla být, momentálně je tam ta modrozelená, kterou je i logo, tak nevím, proč to některé prohlížeče nechali na té staré, která v CSS byla předtím.
Dále jsem zjistil, jak opravit tu šedou barvu, stačí v nastavení prohlížeče smazat cache (pro Edge: Nastavení - Vymazat údaje o procházení - Soubory cookie a uložená data z webů) a poté aktualizovat stránku :-) Z nějakéhosi důvodu si to prostě prohlížeče uložily a nechtějí to aktualizovat, pokud se v CSS něco změní.
A aby bylo v příspěvku taky něco konstruktivního. Obnovení stránky se znovustažením veškerého obsahu se dělá tuším Ctrl+F5.
Víš, myslím, že tohle je zásadní problém cizokrajné pracovní síly. Domácí ti bude krandat, vyhýbat se práci a když už ho nějakou práci donutíš udělat, pracuje pomalu a neefektivně ti využije zdroje. Takže najmeš ukrajince, co maká skoro zadarmo, nekecá a dělá s tím co má stejně, nebo víc kvalitně.
BTW vystřídal jsem 4 prohlížeče: IE, Operu, Chrome a FF. Z nějakého důvodu jsem musel mít pocit, že mi ten prohlížeč nevyhovuje a rozhodně to nebylo jeho neznalostí.